tisdag 22 januari 2013

Vad är problemet?

Problemet i boken är...

En mörk och regnig kväll, blev en liten flicka vid namnet Jade bort rövad..
Huvud personen Terri, var inte hemma den kvällen, hon var hos sin pojkvän.
Föräldrarna hade inte märkt något förrän det var morgon, de anmälde det genast till polisen.
Polisen var direkt nere vid huset för att få veta mer om brottet. De var runt hos grannarna för att kolla om de hade sett något underligt just den natten. När de äntligen hade kommit till Terris hus, de märker direkt vem hon är.

20 åt tillbaka:

Terri var ute och gick med en liten flicka vid namnet Lizzi. När de hade gått en bit stannade de för att vila en stund. Lizzi hade somnat i vagnen så Terri bestämde sig också för att vila en stund. När hon vaknade igen märkte hon att Lizzi var borta, hon började leta direkt men hon hittade henne inte. Så hon gick direkt till Polisen, men hon berättade inte riktigt hela sanningen.
Hon sade att det var en svart bil som hade åkt fram och en man kom och tog barnet från henne. Polisen trodde inte henne, men hon blev till slut inte anklagad.

20 fram:

Eftersom Terri aldrig blev helt fri från skulden att Lizzi försvann, därför trodde Jades mamma att det var hon som hade tagit henne. Terri fick flytta med sin dotter för att vara säker från grannarna.

Jag tror att de kommer till slut få veta hur det egentligen hände 20 år tillbaka, och de blir det lättare att lösa problemet. Det är inte lätt att veta vad som kommer hända för situationen ändrar sig hela tiden, och man vet inte hur det kommer sluta.
Jag får vänta till slutet och se vad som händer..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar