fredag 7 september 2012

Hattanalys
Vit Hatt: Mitt namn är Magdalena Ptasinski. Jag är 13 år gammal och jag har en storasyster som ter Victoria, hon är 20 år gammal. Hemma har jag 2  djur, en katt och en kanin. Jag har dansat på en dansskola i över 7 år, skolan heter Crazy feet. Namnet passar väldigt bra för när man väl börjar dansa på skolan så får man verkligen galna fötter! Jag har kommit med i alla elit grupper, nu gäller det bra att komma med i Julshowen. Det är en stor show som kommer hålla hus i Emporia, det är ett stort köpcenter som på att byggas i Malmö.  Tennis är också en sport jag tränar på fritiden och nu har jag blivit en tränare för första gången. 

Gul hatt: Jag gillar också väldigt mycket att skriva sånger. Mina låtar är inspirerade av mitt egna liv. Låtarna blir som min personliga dagbok. Mina föräldrar tycker att jag är väldigt kreativ när jag gör musiken till mina sånger och när jag gör mina egna danser. Jag tycker själv att jag är krativ när jag gör något jag älskar. För då lägger hela mitt hjärta i det. Därför älskar jag dans och sång för jag får möjligheten att visa vad jag känner på ett roligare sätt. 

Svart Hatt: Jag tycker inte om personen som ljuger och personer som mobbar. Det är väldigt jobbigt att se andra blir kränkta. Då tycker jag att de som står bredvid ska hjälpa den som blir kränkt. Fast tyvärr så är det inte många som gör det, istället hjälper de den personer som kränker för att värka lite tuffa. 


Slut 

2 kommentarer:

 1. Bra skrivet med mycket styckindelning!
  Kul att du dansar så mycket, och skriver låtar det är verkligen kul att dansa och sjunga.
  Det finns inte så mycket som du skulle kunna ändra faktiskt ingenting! :D Kanske kolla igenom stavningen lite...
  Jag håller med dig, det är inte kul med personer som ljuger och mobbar. :C
  Fin text i alla fall!

  SvaraRadera
 2. En bra text och en möjlighet att få veta mer om dig. Jag visste t.ex att du spela tennis men inte att du var tränare. Du har delat in din text i stycken och jag hittar inte något som du kan ändra. Jag håller med dig i det mesta och tycker också om att sjunga

  Bra skrivet!!!!!

  SvaraRadera